cover 2 2 jpeg.jpg

TRUPA CROSSOVER

Viorel Teodoroiu

// chitara

Viorel își exprimă pasiunea sa pentru muzică zi de zi, inclusiv la locul de muncă, unde îi  îndrumă pe cei mici să cânte, în calitate de instructor. În timpul liber, lui Viorel îi place să fotografieze.

Mihai Ursu

// chitara bass

După ce a studiat muzica la Universitatea East London din Marea Britanie, Mihai a demarat numeroase proiecte de succes alături de cunoscuta formație 3SE, dar mai ales împreună cu trupa Crossover.

Claudiu Baluta

// solist vocal

Pasionat de toate formele pe care le poate lua arta, acum, muzica este cea care ne-a adus împreună. Ceea ce l-a recomandat pe Claudiu, sunt studiile la Universitatea Națională de Muzică din București.

Oana Sarbu

// solist vocal

Proaspătă absolventă a colegiului de Arte Regina Maria din Constanța, secția canto clasic, Oana își dorește să continue pe acest drum. Carisma și talentul ei, au reușit să o aducă în scurt timp în inimile publicului, dar și a colegilor săi de trupă.

Daniel Belcin

// clape/voce

Pentru Daniel, primele tangențe cu muzica bună au apărut prin intermediul tatălui său. Daniel a urmat secția de Pian Clasic a Liceului de Muzică din Constanța, în paralel experimentând și stilurile moderne ale muzicii.

Silviu Ganea

// tobe

Silviu reprezintă ritmul trupei Crossover.  Pentru Silviu, muzica este una dintre marile plăceri și mulțumiri ale vieții sale, perfecționând calitatea sunetului și ducând evenimentele muzicale pe culmile succesului, împreună cu ai săi colegi de trupă.